PROJEKTET TONA

Shoqeria Alb Tiefbau ka që në vitin 1994 që operon në tregun e ndertimeve civile dhe që ateherë ka ndermarre projekte strategjike dhe të rëndesishme. Më poshte po ju paraqesim disa nga projektet më të rëndesishme gjatë viteve të fundit.

Disa nga Projektet Kryesore të realizuar në vite